Maak kennis met het gemak dat wij u online bieden

Het Friesch Dagblad is de schakel in de Friese samenleving die door haar maatschappelijke betrokkenheid en persoonlijke benadering invulling geeft aan het verhaal achter de actualiteit. Vol overtuiging brengt Friesch Dagblad vanuit Christelijke normen en waarden kwalitatief hoogstaand nieuws, achtergronden en diepgang.

Digitale krant

De digitale krant via web en app, is een exacte kopie van de papieren krant, inclusief alle mooie bijlagen. Handig voor als u onderweg bent of op vakantie. Zo heeft u altijd uw vertrouwde krant bij de hand en eenmaal gedownload, is de krant ook zonder internet te lezen. Toegang tot de digitale krant krijgt u als abonnee met uw Friesch Dagblad account. Als u nog geen account heeft, kunt u hier rechts lezen hoe u eenvoudig eenmalig een account aanmaakt.

 

 

U kunt op twee manieren de digitale krant lezen.

1. Ga naar www.frieschdagblad.nl en kies in de menubalk Digitale krant

2. Via de app FD digitale krant voor op uw tablet en mobiel. Ga hiervoor naar de app store en download de digitale krant.

Direct contact

Voor vragen kunt u terecht bij ons KlantContactCentrum:

 

   058 298 7667

  contact@frieschdagblad.nl

 

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 07.30 tot 17:00 uur en op zaterdag (voor vragen over de bezorging) van 08.00 tot 12.00 uur

 

 

Friesch Dagblad-account aanmaken

1. Maak een account aan met uw e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord.

2. Bent u abonnee? Koppel dan uw abonnement aan uw Friesch Dagblad-account met uw postcode, huisnummer en de laatste drie cijfers van uw bankrekeningnummer.

Inloggen / account maken

 

 

Direct naar

  Digitale krant

Veelgestelde vragen

* Toegang tot de digitale krant is afhankelijk van de abonnementsvorm. Bij abonnementsvorm Compleet, Digitaal en Weekend + digitaal geldt alle dagen digitale toegang. Voor deel abonnementen geldt toegang tot de digitale krant voor de dagen dat de papieren krant bezorgd wordt.

 • +  Op hoeveel verschillende apparaten kan ik de digitale krant lezen?

  Met uw Friesch Dagblad-account kunt u de digitale krant op maximaal drie apparaten downloaden en gebruiken.

 • +  Wanneer is de digitale krant beschikbaar?

  De digitale krant is elke ochtend vanaf 7.00 uur ’s ochtends beschikbaar.

 • +  Ik kan niet inloggen

  Het kan zijn dat u wel een account heeft aangemaakt, maar dit nog niet gekoppeld heeft aan uw abonnement. Ga naar inloggen en koppel uw abonnement met uw postcode, huisnummer en rekeningnummer. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook altijd even contact met ons opnemen via contact@frieschdagblad.nl.

 • +  Ik ga op vakantie, kan ik de digitale krant blijven lezen.

  Natuurlijk, als u een Friesch Dagblad-account heeft aangemaakt en dit gekoppeld heeft aan uw abonnement, hebt u overal en altijd toegang tot de digitale krant. U kunt desgewenst de bezorging van uw papieren krant stopzetten of uw krant doorsturen, zie voor meer informatie over de vakantieservice.

  Bent u in het buitenland, houdt u er dan rekening mee dat u wifi of een dataverbinding nodig heeft om de krant van die dag te downloaden. Aan een dataverbinding zijn mogelijk kosten verbonden, afhankelijk van uw telefonie provider. Eenmaal gedownload kunt u de krant offline naar wens lezen, waar en wanneer u maar wilt.

   

 • +  Ik heb een abonnement afgesloten, maar ik kan niet direct inloggen

  Uw gegevens moeten eerst verwerkt worden in onze systemen. Na het aanmelden van uw abonnement kan het maximaal twee werkdagen duren voordat u kunt inloggen op de digitale krant. Heeft u uw abonnement omgezet naar een andere vorm, dan kan het ook zijn dat in verband met de administratieve afwikkeling het een werkdag kan duren voor u opnieuw toegang heeft. Onze excuses voor het ongemak.

 • +  Waarom moet ik een Friesch Dagblad-account aanmaken?

  Om gebruik te maken van de Friesch Dagblad digitale krant via web en app heeft u een Friesch Dagblad-account nodig.

 • +  Hoef je maar een keer een account aan te maken?

  Ja, het aanmaken van een Friesch Dagblad-account is eenmalig. Uw Friesch Dagblad-account wat gekoppeld is aan uw abonnement, geeft u toegang tot de digitale krant via web en app.

 • +  Mijn vraag staat hier niet tussen

  Wij helpen u graag, u kunt contact opnemen per mail via contact@frieschdagblad.nl of telefonisch via 058 298 7667

 • Wij helpen u graag, u kunt contact opnemen per mail via contact@frieschdagblad.nl of telefonisch via